VORES HISTORIE

OM OS

-AT TRÆKKE VEJRET FRIT

I sommeren 2016 blev Chaotic FX “født”.

Ikke på den typiske måde i en stor by fyldt med mennesker, biler, støj og forurening – Og ikke i et blankt palads af glas og metal.
I stedet valgte vi et lidt mindre befærdet sted. Det gamle apotek i den lille by Mariager.

Med en forestilling om at freden og roen her kan overføres direkte til en bedre service for vores klienter og dermed til de resultater de forventer.

Ved hjælp af den nyeste teknologi hjælper vi med at fortælle din historie på den bedste og stærkeste måde for dagens og fremtidens marked.

Om det så er en animation, en kort film, en serie fotorealistiske billeder eller noget helt andet er fuldstændigt op til dig.

Vi ser hver eneste dag som en udfordring til at presse os selv ekstra hårdt, for når alt kommer til alt afhænger vores succes af vores klienters succes!

CHAOTIC FX???

Indenfor kaosteori, giver “The Butterfly Effect”, eller “Sommerfugle Effekten”, en sommerfugl kraften til at forårsage en tornado i Texas ved at blafre med vingerne i Brasilien. Det er muligt det tager lang tid, men effekten er virkelig.

En anden måde at udtrykke det på er at små ændringer i begyndelsen kan medføre drastiske ændringer i det endelige resultat.
Vores liv er en illustration af dette princip og på mange måder det vi stræber efter hos Chaotic FX.

[Chaotic – /keɪˈɒtɪk/:]
adjektiv
“I en tilstand af total forvirring og uorden.”
Synonymer: uorden, i uorden, rodet, i kaos, hulter til bulter, uorganiseret, formløs, broget, forvirret, modsætningsfyldt, disrupted;
Indenfor fysik: relaterende til systemer som udviser kaos.

Martin Gertz Bech

Grundlægger af Chaotic FX og erfaren computer grafik generalist med en lang historie indenfor medie produktionsindustrien med fokus på 3D grafik, fototeknik, kamera, film og digitalt effekt arbejde.

Close Menu